Professionals TIC, busquem empreses i professionals per col·laborar de Manresa

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions òptimes, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, optimitzant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir mitjançant la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, ens permet disposar de solució per gairebé totes les necessitats. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Si vol informació sobre totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és la col·laboració amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “win-win” que satisfaci per tots els col·laboradors.

× +info?