Professionals TIC, busquem empreses i professionals per cooperar de Martorell

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració per assolir solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, locals, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

En col·laborar amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, disposem de solució per gairebé tot tipus de problemàtica. Si vol informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La prioritat de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?