Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, que vol cooperar amb empreses i professionals locals de Martorelles

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per oferir solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant amb la comunicació externa, optimitzant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir per la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet disposar de solució per pràcticament qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és trobar punts de cooperació amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “win-win” satisfactori per tots els col·laboradors.

× +info?