Professionals tecnològics, busquem empreses i professionals per col·laborar de Masquefa

ServeisTIC és un grup de professionals tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui a nivell de comunicació externa, millorant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

En col·laborar amb diversos professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, tenim una solució per gairebé qualsevol necessitat. Per consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

ServeisTic sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la forma de que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?