Professionals TIC, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de Matadepera

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, locals, com en connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet .

els serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, fa possible tenir solució per gairebé totes les problemàtiques. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Per consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

La filosofia de ServeisTic és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, garantint la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?