Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, que vol cooperar amb empreses i professionals locals de Monistrol de Montserrat

Vol ser un grup de professionals tecnològics, basant-nos en la confiança i la col·laboració per assolir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir per la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet donar solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Per veure totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és trobar espais de cooperació amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “WinWin” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?