Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant empreses i professionals per col·laborar de Montcada i Reixac

ServeisTIC consisteix en un conjunt de col·laboradors tecnològics, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions pràctiques, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir mitjançant la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, fa possible trobar solució per pràcticament qualsevol necessitat. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Si vol veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i implicació dels col·laboradors, en considerar que és la millor opció per que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?