Professionals TIC, que estem buscant col·laboradors de Montesquiu

A ServeisTIC, volem ser un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, locals, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

En col·laborar amb professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, podem donar una solució per gairebé qualsevol necessitat. Per consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La prioritat de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, garantint la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?