Professionals TIC, busquem empreses i professionals per col·laborar de Montmeló

ServeisTIC és un grup de col·laboradors tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet actualment.

Tot i que el ventall de solucions que li podem oferir gràcies als acords amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi descriuen els serveis que realitzem directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és col·laborar amb empreses tecnològiques i de comunicació, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “winwin” que satisfaci per tots els col·laboradors.

× +info?