Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, busquem col·laboradors de Montornès del Vallès

ServeisTIC és un conjunt de professionals tecnològics, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Tant pel que fa a equips i xarxes, locals, com en connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet actualment.

El ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi exposen els serveis que podem oferir directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?