Node del sector TIC, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Montseny

ServeisTIC és un conjunt de col·laboradors tecnològics, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

El ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és la col·laboració amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “win-win” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?