Som un grup de professionals tecnològics, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Muntanyola

ServeisTIC vol ser un conjunt de col·laboradors tecnològics, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, locals, com en connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet actualment.

els serveis que podem oferir mitjançant la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, fa possible trobar solució per gairebé totes les necessitats. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Si vol consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la forma de que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?