Som un grup de professionals i empreses de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Navarcles

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança i la col·laboració per buscar solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

En col·laborar amb diversos professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, disposem de solució per gairebé qualsevol problemàtica. Per consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

ServeisTic sempre busca un alt grau de comunicació, i implicació dels col·laboradors, en considerar que és la millor opció per que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?