Som un grup de professionals tecnològics, i estem interessats en trobar col·laboradors de Navàs

Vol ser un grup de col·laboradors tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

En col·laborar amb diversos professionals i empreses de pràcticament tots els àmbits del sector de les TIC, tenim una solució per gairebé tot tipus de necessitat. Per informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

ServeisTic sempre busca un alt grau de comunicació, i implicació dels col·laboradors, en considerar que és la millor opció per donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?