Professionals tecnològics, que estem buscant empreses i professionals per cooperar de Òdena

ServeisTIC vol ser un conjunt de professionals tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, adequant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, fa possible tenir solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Si vol consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

El màxim interès de ServeisTic és col·laborar amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “WinWin” que resulti atractiu per tots els col·laboradors.

× +info?