Som un grup de professionals i empreses de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i estem interessats en trobar col·laboradors de Orís

ServeisTIC és un conjunt de col·laboradors tecnològics, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en empreses, com en connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet actualment.

els serveis que podem oferir per la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet disposar de solució per gairebé totes les problemàtiques. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Per informació sobre totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i implicació dels col·laboradors, en entendre que és la forma de que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?