Node d’empreses i professionals tecnològics, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Palau-solità i Plegamans

ServeisTIC vol ser un conjunt d’empreses tecnològiques, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, ens permet tenir solució per gairebé totes les problemàtiques. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Per informació sobre totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb el millor resultat possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?