Som diversos professionals i empreses de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i estem interessats en trobar col·laboradors de Perafita

ServeisTIC vol ser un grup d’empreses tecnològiques, mitjançant la confiança i la col·laboració per oferir solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en empreses, com en connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet .

Gràcies a la col·laboració amb diversos professionals i empreses de pràcticament totes les especialitats del sector de les TIC, disposem de solució per gairebé qualsevol necessitat. Per veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

La prioritat de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, garantint la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?