Node del sector TIC, interessat en trobar col·laboradors de Piera

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

En col·laborar amb professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, podem donar una solució per gairebé tot tipus de necessitat. Si vol veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

El màxim interès de ServeisTic és col·laborar amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria aconseguint un “Win-Win” que satisfaci per tots els col·laboradors.

× +info?