Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, busquem empreses i professionals per cooperar de Polinyà

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració per trobar solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

El ventall de serveis que podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi descriuen els serveis que es fan directament des de ServeisTic.

ServeisTic sempre busca un alt grau de comunicació, i implicació dels col·laboradors, en considerar que és la millor opció per que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?