Professionals tecnològics, busquem empreses i professionals per col·laborar de Prats de Lluçanès

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per buscar solucions òptimes, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui amb la comunicació externa, optimitzant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet trobar solució per pràcticament qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Si vol consultar totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?