Professionals tecnològics, que estem buscant col·laboradors de Rajadell

Consisteix en un grup d’empreses tecnològiques, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui a nivell de comunicació externa, optimitzant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, disposem de solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la manera de donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?