Som diversos professionals i empreses TIC, i busquem col·laboradors de Rellinars

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui a nivell de comunicació externa, adequant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, disposem de una solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

El màxim interès de ServeisTic és col·laborar amb empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “winwin” satisfactori per tots els participants.

× +info?