Som un grup de professionals tecnològics, i busquem empreses i professionals per col·laborar de Ripollet

A ServeisTic, volem ser un node que vertebri la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, millorant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, disposem de solució per gairebé qualsevol necessitat. Si vol veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la manera de que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?