Som un grup del sector TIC, interessat en cooperar amb empreses i professionals locals de Roda de Ter

ServeisTIC és un conjunt de professionals tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Tant pel que fa a equips i xarxes, locals, com en connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

En col·laborar amb diversos professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, tenim solució per gairebé tot tipus de problemàtica. Si vol informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La prioritat de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per això, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?