Node d’empreses i professionals tecnològics, interessat en trobar col·laboradors de Rubí

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la cooperació entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració per oferir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant amb la comunicació externa, mitjançant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

El ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi descriuen els serveis que realitzem directament des de ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és col·laborar amb empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “Win-Win” satisfactori per tots els col·laboradors.

× +info?