Node del sector TIC, interessat en col·laborar amb empreses i professionals locals de Sabadell

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per oferir solucions adequades, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

El ventall de serveis que podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi descriuen els serveis que oferim directament des de ServeisTic.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la manera de donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?