Som un grup de professionals i empreses TIC, i busquem empreses i professionals per col·laborar de Sallent

És un conjunt de col·laboradors tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant a nivell de comunicació externa, adequant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

El ventall de serveis que li podem oferir gràcies als acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i implicació dels col·laboradors, en entendre que és la millor opció per que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?