Som un grup d’empreses i professionals tecnològics, que vol col·laborar amb empreses i professionals locals de Sant Andreu de la Barca

ServeisTIC vol ser un grup de col·laboradors tecnològics, basant-nos en la confiança i la col·laboració per assolir solucions idònies, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, mitjançant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, fa possible tenir solució per gairebé totes les problemàtiques. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Per veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?