Som un grup de professionals i empreses TIC, i estem interessats en trobar col·laboradors de Sant Antoni de Vilamajor

ServeisTIC consisteix en un grup d’empreses tecnològiques, basant-nos en la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui amb la comunicació externa, adequant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com intenament a l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, tenim una solució per gairebé tot tipus de necessitat. Per informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

La prioritat de ServeisTIC és la col·laboració amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “WinWin” satisfactori per tots els participants.

× +info?