Som diversos professionals i empreses TIC, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Sant Bartomeu del Grau

ServeisTIC és un grup d’empreses tecnològiques, basant-nos en la confiança i la col·laboració per trobar solucions adequades, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, adequant la seva presència a Internet, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

Gràcies a la col·laboració amb diversos professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, tenim solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

ServeisTIC sempre busca un alt grau de comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la manera de que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?