Som diversos professionals i empreses TIC, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Sant Boi de Llobregat

ServeisTIC consisteix en un node de col·laboradors tecnològics, basant-nos en la confiança i la col·laboració per trobar solucions pràctiques, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, tant amb la comunicació externa, millorant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

Tot i que el ventall de solucions que li podem oferir gràcies a acords amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi descriuen els serveis que realitzem directament des de ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?