Node d’empreses i professionals tecnològics, que vol col·laborar amb empreses i professionals locals de Sant Celoni

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les TIC.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet .

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de gairebé totes les especialitats del sector de les TIC, disposem de solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

ServeisTIC sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la forma de donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?