Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que estem buscant col·laboradors de Sant Climent de Llobregat

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la col·laboració entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança i la col·laboració per oferir solucions òptimes, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, mitjançant la seva web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

La varietat de serveis que podem oferir gràcies a la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, fa possible donar solució per gairebé totes les necessitats. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per informació sobre totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera d’oferir la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?