Node d’empreses i professionals tecnològics, que vol cooperar amb empreses i professionals locals de Sant Cugat del Vallès

ServeisTIC és un conjunt de col·laboradors tecnològics, mitjançant la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

Tot i que el ventall de serveis que li podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi exposen els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic.

La filosofia de ServeisTic és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, amb la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a les necessitats del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?