Som un grup del sector TIC, interessat en col·laborar amb empreses i professionals locals de Sant Esteve de Palautordera

ServeisTIC consisteix en un grup d’empreses tecnològiques, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per assolir solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui amb la comunicació externa, optimitzant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

El ventall de serveis que podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi poden trobar els serveis que oferim directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per això, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?