Professionals TIC, busquem empreses i professionals per cooperar de Sant Esteve Sesrovires

ServeisTIC consisteix en un conjunt d’empreses tecnològiques, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per assolir solucions adequades, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui a nivell de comunicació externa, adequant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti agilitzar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir mitjançant la cooperació amb professionals i empreses TIC, fa possible disposar de solució per gairebé totes les problemàtiques. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Per informació sobre totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és trobar punts de cooperació amb empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar en els projectes adequats que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “winwin” satisfactori per tots els participants.

× +info?