Som diversos professionals tecnològics, i estem interessats en trobar col·laboradors de Sant Feliu de Codines

ServeisTIC consisteix en un node de professionals tecnològics, basant-nos en la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions idònies, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les múltiples possibilitats que ofereix Internet actualment.

Gràcies a la col·laboració amb diversos professionals i empreses de pràcticament totes les especialitats del sector de les TIC, tenim una solució per gairebé qualsevol necessitat. Si vol veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot anar a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, amb la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?