Som un grup de professionals i empreses de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, i busquem empreses i professionals per col·laborar de Sant Feliu Sasserra

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per assolir solucions idònies, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Ja sigui en el relatiu a equips i xarxes, en instal·lacions, com en connexions i comunicació, oferint a més tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet .

Gràcies a la col·laboració amb professionals i empreses de pràcticament totes les especialitats del sector de les TIC, tenim solució per gairebé tot tipus de problemàtica. Per consultar tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La filosofia de ServeisTic és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, garantint el millor resultat possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector TIC.

× +info?