Som diversos professionals tecnològics, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Sant Fost de Campsentelles

ServeisTIC és un grup de col·laboradors tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant a nivell de comunicació externa, millorant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

En col·laborar amb professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, podem donar una solució per gairebé qualsevol problemàtica. Si vol veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

El màxim interès de ServeisTIC és la col·laboració amb empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a fer els possibles per trobar la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “winwin” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?