Som un grup de professionals i empreses TIC, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Sant Fruitós de Bages

Consisteix en un grup de professionals tecnològics, fomentant la confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en empreses, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet avui dia.

Tot i que el ventall de serveis que li podem oferir gràcies a acords amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, gairebé pot resoldre qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi poden trobar els serveis que realitzem directament des de ServeisTic.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en considerar que és la forma de donar-li al client el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són aspectes bàsics per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?