Som un grup del sector TIC, que vol cooperar amb empreses i professionals locals de Sant Joan Despí

ServeisTIC consisteix en un grup de col·laboradors tecnològics, treballant per assolir la màxima confiança, i en estreta cooperació entre els diversos professionals i empreses que col·laboren en els diferents àmbits de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a equips i xarxes, locals, com en el relatiu a connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

els serveis que podem oferir mitjançant la col·laboració amb professionals i altres empreses TIC, ens permet donar solució per pràcticament qualsevol problemàtica. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament des de ServeisTIC. Si vol veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és col·laborar amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “win-win” que resulti atractiu per tots els participants.

× +info?