Som un grup del sector TIC, interessat en col·laborar amb empreses i professionals locals de Sant Julià de Vilatorta

A ServeisTIC, volem ser un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions adequades, a qualsevol necessitat relacionada amb les TIC.

Ajudant les empreses i entitats que confien en les possibilitats que els podem oferir per millorar l’aprofitament de les TIC, ja sigui a nivell de comunicació externa, adequant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

En col·laborar amb diversos professionals i empreses de gairebé tots els àmbits del sector de les TIC, tenim solució per gairebé qualsevol problemàtica. Per veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot accedir a ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a preguntar-nos.

La filosofia de ServeisTIC és que la cooperació amb professionals i empreses, és la millor manera de disposar de la solució més adequada, amb la millor execució possible, i disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per aquest motiu, i pel valor afegit que ens genera oferir la millor solució al client, que ens interessa tant col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?