Node del sector TIC, que vol trobar col·laboradors de Sant Just Desvern

ServeisTIC consisteix en un conjunt d’empreses tecnològiques, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per buscar solucions adequades, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les TIC.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, en empreses, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, oferint a més tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

Tot i que el ventall de serveis que li podem oferir gràcies als acords amb empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina web únicament s’hi exposen els serveis que es fan directament des de ServeisTIC.

La prioritat de ServeisTIC és la col·laboració amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “win-win” que resulti atractiu per tots els col·laboradors.

× +info?