Som diversos professionals tecnològics, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Sant Llorenç Savall

ServeisTIC vol ser un node de professionals tecnològics, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Tant pel que fa a equips i xarxes, en instal·lacions, com en connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

Gràcies a la col·laboració amb diversos professionals i empreses de pràcticament totes les especialitats del sector de les TIC, tenim solució per gairebé tot tipus de necessitat. Si vol informació sobre tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTic, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la manera de que el client tingui el millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?