Som un grup de professionals i empreses TIC, i busquem empreses i professionals per col·laborar de Sant Martí de Centelles

A ServeisTIC, tenim l’objectiu d’esdevenir un punt de trobada per la cooperació entre diverses empreses i professionals tecnològics de la Catalunya Central, basant-nos en la confiança mútua i la col·laboració per oferir solucions idònies, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les TIC, tant amb la comunicació externa, adequant la seva pàgina web, i l’aprofitament de les oportunitats que facilita, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti millorar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir per la cooperació amb professionals i altres empreses TIC, ens permet donar solució per gairebé totes les necessitats. Però en aquesta pàgina web, per ara únicament s’hi poden trobar els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTIC. Si vol informació sobre totes les solucions que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC.

La filosofia de ServeisTIC és que trobar sinèrgies amb professionals i empreses, és la millor manera de poder oferir la solució més adequada, amb la millor execució possible, a més de disposar de l’assessorament més apropiat, a la situació del client. És per això, i pel valor afegit que aconseguim davant del client, que tenim el convenciment que la millor opció és col·laborar amb altres empreses del sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

× +info?