Som un grup de professionals tecnològics, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Sant Martí de Tous

ServeisTIC vol ser un grup de col·laboradors tecnològics, mitjançant la confiança i la col·laboració fent els possibles per oferir solucions adequades, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ajudant les empreses i entitats que ens facin confiança a millorar l’aprofitament de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, ja sigui amb la comunicació externa, optimitzant la seva pàgina, i l’aprofitament de les oportunitats que ofereix, com a nivell intern de l’empresa, amb xarxes locals, software i hardware que permeti optimitzar els processos corporatius.

els serveis que podem oferir mitjançant la cooperació amb professionals i empreses TIC, ens permet disposar de solució per gairebé totes les problemàtiques. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament des de ServeisTic. Per veure totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és la col·laboració amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una col·laboració satisfactòria fent un “winwin” que satisfaci per tots els col·laboradors.

× +info?