Som diversos professionals tecnològics, i estem interessats en trobar empreses i professionals per col·laborar de Sant Martí Sesgueioles

A ServeisTic, tenim l’objectiu d’esdevenir un node que vertebri la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, fomentant la confiança, i la cooperació entre els diversos professionals i empreses col·laboradores en els diferents àmbits de les TIC.

Tant pel que fa a equips i xarxes, locals, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció utilitzant algunes de les múltiples possibilitats que ofereix Internet .

El ventall de serveis que li podem oferir gràcies a acords de col·laboració amb diverses empreses i professionals de màxima confiança, pot resoldre gairebé qualsevol necessitat. Tot i això, en aquesta pàgina únicament s’hi poden trobar els serveis que podem oferir directament des de ServeisTic.

La prioritat de ServeisTic és la col·laboració amb altres empreses tecnològiques i de comunicació, i per tant estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar en els projectes que sorgeixin amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria aconseguint un “win-win” que satisfaci per tots els participants.

× +info?