Professionals de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, busquem empreses i professionals per col·laborar de Sant Mateu de Bages

A ServeisTic, volem ser un punt de trobada per la col·laboració entre diversos professionals i empreses tecnològiques de la Catalunya Central, mitjançant la confiança mútua i la col·laboració per oferir solucions òptimes, a pràcticament totes les necessitats relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Tant pel que fa a sistemes i xarxes, locals, com en el relatiu a connexions i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant les possibilitats que ofereix Internet avui dia.

els serveis que podem oferir per la col·laboració amb professionals i empreses TIC, ens permet tenir solució per gairebé totes les problemàtiques. Tot i això, en aquesta pàgina web, per ara únicament hi publiquem els serveis que es realitzen directament per l’empresa ServeisTic. Per informació sobre totes les solucions disponibles, pot visitar ServeisTic.

ServeisTic sempre busca la màxima comunicació, i aconseguir la implicació dels col·laboradors, en entendre que és la forma de que el client disposi del millor assessorament, servei, resultat i satisfacció, que són la clau per aconseguir-ne la fidelització.

× +info?