Som un grup de professionals tecnològics, i busquem col·laboradors de Sant Pere de Torelló

ServeisTIC és un conjunt d’empreses tecnològiques, basant-nos en la confiança i la col·laboració per buscar solucions òptimes, a qualsevol necessitat relacionada amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Ja sigui en el relatiu a sistemes i xarxes, en instal·lacions, com en el relatiu a connectivitat i comunicació, arribant també a tasques de promoció corporativa utilitzant algunes de les possibilitats que ofereix Internet .

En col·laborar amb diversos professionals i empreses de pràcticament tots els àmbits del sector de les TIC, disposem de una solució per gairebé qualsevol problemàtica. Per veure tots els serveis publicats fins ara, que li podem oferir, pot visitar ServeisTIC, i en cas que no hi trobi el que necessita, no dubti a posar-se en contacte.

La prioritat de ServeisTIC és la col·laboració amb altres empreses de l’àmbit de les TIC, i estem disposats a buscar conjuntament la manera de col·laborar En projectes en que ens puguem complementar amb aquelles empreses i entitats que tinguin interès en una cooperació satisfactòria fent un “WinWin” satisfactori per tots els col·laboradors.

× +info?